Mediterrán falfestés fázisfotókkal

Mediterrán falfestés fázisfotókkal. Lépésenként.

Mediterrán falfestés fázisfotókkal. Mivel sokakat érdekel, mi is történik onnantól kezdve, hogy megérkezünk, így most megmutatom. A következő képeken jól látható, mi az, ami a legtöbbször fogad minket akkor, amint belekezdünk egy új munkába. Az első napon, amikor elkezdünk dolgozni, legtöbbször csak vakolt falakkal és az építkezés minden velejárójával találkozunk. A következő képeken nincs filter, sem photoshop. Mert a valóságban, ilyen egy építkezés. Vagy még rosszabb. Csupasz falak, legtöbbször szanaszét vésve. Borzalmasan illesztett gipszkarton falak, vagy esetleg durva betonfelületek. Ebből kell a legjobbat, legszebbet kihozni.

Mediterrán falfestés előtt

Ilyen volt…

Aztán nekiállunk dolgozni, és pár nap múlva már nyoma sincs a repedéseknek, dobozfedeleknek, véséseknek. Végül, elkészül a hófehér alap struktúra. A kandalló körül, és az oldalfalon is jól látszik, hogy az alapstruktúra felkerült. Innentől válik igazán izgalmassá a dolog, hiszen kezdődik a színkeverés. Sok mindent figyelembe kell vennünk, mielőtt a végső szín mellett döntünk. Fontos, hogy mindenhez jól passzoljon a kiválasztott szín. Elsősorban a kanadallóhoz.

Mediterrán falfestés lépésenként

Színválasztás…

De fontos, hogy jól menjen a gerendákhoz is.

Mediterrán falfestés lépésenként

Színválasztás…

Végül, miután eldöntöttük, hogy melyik legyen a végleges szín, kezdődhet a munka egyik utolsó fázisa. Életre keltjük a hófehér struktúrát. A felület megkapja a végső színét. Ennél a helyiségnél, végül két szín mellett döntöttünk. Más színe van az oldalfalaknak, és más színt kapott a kandalló is. A kandallónál jól kivehető, hogy egy kissé plasztikus, töredezett felületet választottunk.

Mediterrán falfestés fázisfotókkal

Ilyen lett. A végeredmény…

Az első képhez képest, szembetűnő a változás. Talán a legjobban így mutatható be a munkánk, hiszen jól látszik milyen volt, és milyen lett a helyiség. Fontosnak éreztem, hogy néhány fázisfotó segítségével bemutassam, milyen változást érhetünk el, egy jó struktúrával és színválasztással. Mintha nem is ugyanaz a helyiség lenne.

Még több kép található az elkészült munkáinkról a Képgalériában. Itt:http://mediterranmasters.hu/hu/mediterran-falfestes-kepgaleria/

Ha pedig még több kérdése van, és inkább személyesen érdeklődne, akkor elérhető vagyok a 20/444-8791-es telefonszámon is.

Posted in Legújabb Munkáink.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.