Legújabb munkáink

Egy állandóan frissülő, bővülő fejezet, ahol ízelítőt találhatnak a legújabb munkáinkból. Olyan képeket találhatók itt, amiket a megrendelőinktől kaptunk. Érdemes gyakran benézni, hiszen már elkészült otthonokba leshetünk be egy kis inspirációért.

Tovább

A mediterrán festésről, röviden.

Különféle technikák, irányzatok léteznek itthon is. A Mediterran Masters azonban, az eredeti mediterrán falfelületeket készíti. . De miért éppen mi? Ha kíváncsi, hogy miben különbözünk konkurenseinktől, miért annyira egyediek, felismerhetőek, és megkülönböztethetőek a munkánik, érdemes tovább olvasni.

Tovább

Tervezőknek a mediterrán falfestésről, és mindenki másnak, aki új otthon építésébe kezd

Ebben a fejezetben kicsit részletesebb leírást találnak az általunk alkalmazott technikáról. Szó esik még tartósságról, anyaghasználatról kül és beltérben egyaránt.

Tovább

Schmidt András

Schmidt András vagyok. Végzettségem szerint grafikus, aki lassan két évtizede megszállottja a különleges, mediterrán falfestésnek.

Tovább

Kapcsolat

Szívesen veszem, és kimondottan örülök annak, ha kérdéseket, visszajelzéseket, észrevételeket osztanak meg velem. Ezért, mindenki számára, személyesen is elérhető vagyok a következő telefonszámon illetve email címen.

Hívjon

06204448791

Írjon emailt

info@mediterranmasters.hu

Kövessen

Kövessen a Facebookon!

Követem