Strukturált festés

Strukturált festés, freskó részlettel

Strukturált festés, régi, fa gerendákkal. Ennyit tudtunk, és ez volt az a biztos kiindulási pont, ahonnan elkezdődött a közös ötletelés, a tulajdonosokkal. Mivel kisebb alapterületű otthonról volt szó, egy világos, fahéj színű alap mellett döntöttünk. Mikor elkészült a töredezett, itt-ott hiányos festés, és felkerültek a régi, antikolt gerendák is, nyilvánvalóvá vált, hogy valami kis plusz még kívánkozik a lakásba.

strukturált festés

Fahéj színű, kitöredezett alap

Így esett a freskórészletre a választás, hiszen hiányosságával, “tökéletlenségével” nagyon jól illett az alaphoz. A sötét gerendák és a világos alap miatt, volt még lehetőség játszani a színekkel. Végül egy napszítta sárga szín került a freskóalapra, és a virágmintákat, is több színnel, olíva zölddel és, terrakottával  festettük fel.

strukturált festés

Itt-ott hiányos freskó

 

A freskó mintájánál, alapszínénél, és az alap felület színénél is bátran lehet játszani. Mivel minden otthon, és minden megrendelő más és más, soha nem lesz két azonos munkánk. Még több képet a munkáinkról a Mediterrán falfestés- Képgalériában lehet találni. Itt: Képek

Posted in Legújabb Munkáink.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.